Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering
Opzoek naar een bromfietsverzekering? Via onze website vindt u altijd de goedkoopste bromfietsverzekering van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van bromfietsverzekeringen. Onze klanten profiteren bij ons altijd van de hoogste korting van Nederland. Deze korting voor een bromfietsverzekering varieert van 10% tot 45%

Het vergelijken van uw bromfietsverzekering levert u al gauw honderd euro per jaar op. Wij vergelijken alle verzekeringsaanbieders van bromfietsverzekering, u kunt dan zelf uw keuze maken.

Klik op onderstaande link om
Direct uw bromfietsverzekering berekenen

Quote Consumentenlijn Verzekeringen:
bromfietsverzekeringen vergelijken doe je het slimste op verzekering-scooter.eu

Bromfietsverzekering

Iedere eigenaar van een bromfiets in Nederland is verplicht zich te verzekeren voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: de Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiële bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen. Één van de regelingen in deze wet waaruit blijkt dat dat ook gebeurt, is de verzekeringsplicht. Op het niet verzekeren van uw bromfiets staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds. Het waarborgfonds is er speciaal voor dit soort gevallen.

direct bromfietsverzekering vergelijken