Goedkope bromfietsverzekering

Online berekenen en vergelijken van uw bromfietsverzekering loont! Wellicht betaalt u teveel premie voor uw bromfietsverzekering. Niemand wil te veel betalen voor z’n bromfietsverzekering en dat is nu ook niet meer nodig. Bereken daarom nu uw premie en zie wat u kunt besparen. Uw besparing kan fors oplopen. Uit onderzoek blijkt dat veel bromfietsverzekeringen goedkoper kunnen. Via onze website kunt u nu eenvoudige zelf uw bromfietsverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten.

Goedkope bromfietsverzekering vindt je hier….

U kunt de goedkoopste bromfietsverzekering eenvoudig zelf berekenen door op bovenstaande link te klikken. We hebben maar een paar gegevens nodig en u ziet binnen 1 minuut al resultaat.

Goedkope bromfietsverzekering

Goedkope bromfietsverzekeringen kunnen we onderscheiden in 3 verzekeringen.

goedkope bromfietsverzekering

  • WA bromfietsverzekering
  • WA+ bromfietsverzekering
  • All risk bromfietsverzekering

Goedkope bromfietsverzekering

Iedereen in het bezit van een bromfiets is in Nederland verplicht een bromfietsverzekering af te sluiten voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiële bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen.

Op het niet verzekeren van uw bromfiets staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds. Deze fonds is speciaal in het leven geroepen voor dit soort gevallen.

Goedkope bromfietsverzekering