Goedkope motorverzekering

Online berekenen en vergelijken van uw motorverzekering loont! Wellicht betaalt u teveel premie voor uw motorverzekering. Niemand wil te veel betalen voor z’n motorverzekering en dat is ook niet meer nodig. Bereken daarom nu uw premie en zie wat u kunt besparen. Dit kan op jaarbasis fors oplopen. Uit onderzoek blijkt dat veel motorverzekeringen goedkoper kunnen. Via onze website kunt u nu eenvoudige zelf uw motorverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten.

Ook een goedkope motorverzekering? Klik hier….

U kunt de goedkoopste motorverzekering eenvoudig zelf berekenen door op bovenstaande link te klikken en uw gegevens invullen. We hebben maar een paar gegevens nodig en u ziet binnen 1 minuut al resultaat.

Goedkope motorverzekering

Goedkope motorverzekeringen kunnen we onderscheiden in 3 verzekeringen.

  • WA motor verzekering
  • WA+ motor verzekering
  • All risk motor verzekering

Goedkope motorverzekering, wie wil dat nou niet!

Iedereen in het bezit van een motor is in Nederland verplicht een motorverzekering af te sluiten voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiƫle bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen.

Op het niet verzekeren van uw motor staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds. Deze fonds is speciaal in het leven geroepen voor dit soort gevallen.

Goedkope motorverzekering