Goedkope scooterverzekering

Online berekenen en vergelijken van uw scooterverzekering loont! Wellicht betaalt u veel teveel voor uw scooterverzekering. Niemand wil te veel betalen voor z’n scooterverzekering en dat is ook niet meer nodig. Bereken daarom nu online uw premie en zie wat u kunt besparen, op jaarbasis kan dit flink oplopen. Uit onderzoek blijkt dat veel scooterverzekeringen goedkoper kunnen. Via onze website kunt u nu eenvoudige zelf uw scooterverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten.

Ook opzoek naar een goedkope scooterverzekering? Klik hier….

U kunt de goedkoopste scooterverzekering eenvoudig zelf berekenen door op bovenstaande link te klikken en uw gegevens invullen. We hebben maar een paar gegevens nodig en u ziet binnen 1 minuut al resultaat.

Goedkope scooterverzekering, nergens goedkoper!

Goedkope scooterverzekeringen kunnen we onderscheiden in 3 verzekeringen.

goedkope scooterverzekering

  • WA scooter verzekering
  • WA+ scooter verzekering
  • All risk scooter verzekering

Een goedkope scooterverzekering, wie wil dat nou niet!

Iedereen in het bezit van een scooter is in Nederland verplicht een verzekering af te sluiten voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiƫle bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen.

Op het niet verzekeren van uw scooter staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds.

Goedkope scooterverzekering