Motorverzekering

motorverzekering
Opzoek naar een goedkope motorverzekering? op onze website vindt u de goedkoopste motorverzekering van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van motorverzekeringen. Onze klanten profiteren altijd van de laagste premie van Nederland. Deze korting voor een motorverzekering kan oplopen tot 45% op uw huidige verzekering

Het vergelijken van uw motorverzekering levert u al gauw een paar honderd euro per jaar op. Wij vergelijken alle aanbieders van motorverzekering, u kunt dan zelf uw keuze maken.

Klik op onderstaande link om
Direct uw motorverzekering berekenen

Quote Consumentenlijn Verzekeringen:
een motorverzekering vergelijken doe je het slimste op verzekering-scooter.eu

Motorverzekering

Iedere eigenaar van een motor in Nederland is verplicht zich te verzekeren voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: de Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiële bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen. Één van de regelingen in deze wet waaruit blijkt dat dat ook gebeurt, is de verzekeringsplicht. Op het niet verzekeren van uw motor staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds. Het waarborgfonds is er speciaal voor dit soort gevallen.

direct motorverzekeringen vergelijken