Scooterverzekering

scooterverzekering
Opzoek naar een scooterverzekering? Via onze website vindt u altijd de goedkoopste scooterverzekering van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van scooterverzekeringen. Onze klanten profiteren altijd van de hoogste korting van Nederland. Uw korting voor een scooterverzekering varieert van 15% tot 45%

Het vergelijken van uw scooterverzekering levert u al gauw een paar honderd euro per jaar op. Wij gaan alle verzekeringsaanbieders van scooterverzekering vergelijken en u kunt dan zelf uw keuze maken.

Klik op onderstaande link om
Direct uw scooterverzekering berekenen

Quote Consumentenlijn Verzekeringen:
scooterverzekeringen vergelijken doe je het slimste op verzekering-scooter.eu

Scooterverzekering

Iedere eigenaar van een scooter in Nederland is verplicht zich te verzekeren voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: de Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiële bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen. Één van de regelingen in deze wet waaruit blijkt dat dat ook gebeurt, is de verzekeringsplicht. Op het niet verzekeren van uw scooter staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds. Het waarborgfonds is er speciaal voor dit soort gevallen.

direct scooterverzekering vergelijken