Snorfietsverzekering vergelijken

snorfietsverzekering vergelijken
Nu je een snorfiets hebt gekocht ben je natuurlijk verplicht om een snorfietsverzekering af te sluiten. Vaak zit er een groot verschil in premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Terwijl de dekking en eventuele eigen risico gelijkwaardig zijn. Een snorfietsverzekering vergelijken loont daarom ook altijd, want wie wil nou meer betalen dan nodig voor z’n snorfietsverzekering? Inderdaad niemand, daarom is het verstandig om je snorfietsverzekering te vergelijken

Met onze snorfietsverzekering ben je minimaal verzekerd voor de verplichte wettelijk aansprakelijkheid (WA). Je draagt zorg dat eventuele schade aan een derde is gedekt. Om deze reden is de snorfietsverzekering dan ook verplicht. Schade aan je eigen snorfiets is met de WA-verzekering niet gedekt. De WA verzekering wordt meestal afgesloten voor tweedehandse snorfiets terwijl nieuwe snorfietsen vaak All Risk verzekert zijn.

Snorfietsverzekering vergelijken? Klik hier……
Het vergelijken van snorfietsverzekeringen kan je een hoop eurootjes schelen

Snorfietsverzekering vergelijken

Iedereen in het bezit van een snorfiets is verplicht deze te verzekeren. De snorfets moet minimaal WA verzekert zijn. Deze wettelijke plicht staat in de wet: de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiële bescherming voor iedereen die schade lijdt door toedoen van een motorrijtuig. Één van de regelingen in deze wet waaruit blijkt dat dat ook gebeurt, is de verzekeringsplicht. Het niet verzekeren van uw snorfiets kan voor hoge boetes zorgen.

direct snorfietsverzekering vergelijken

snorfietsverzekering vergelijken voor de goedkoopste snorfietsverzekering