Snorfietsverzekering

snorfietsverzekering
Opzoek naar een snorfietsverzekering? op onze website vindt u de goedkoopste snorfietsverzekering van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van snorfietsverzekeringen. Onze klanten profiteren altijd van de laagste premie van Nederland. Deze korting voor een snorfietsverzekering varieert van 10% tot 45% op uw huidige snorfietsverzekering

Het vergelijken van uw snorfietsverzekering levert u al gauw honderd euro per jaar op. Wij vergelijken alle aanbieders van snorfietsverzekering, u kunt dan zelf uw keuze maken.

Klik op onderstaande link om
Direct uw snorfietsverzekering berekenen

Quote Consumentenlijn Verzekeringen:
een snorfiets verzekering vergelijken doe je het slimste op verzekering-scooter.eu

Snorfietsverzekering

Iedere eigenaar van een snorfiets in Nederland is verplicht zich te verzekeren voor het risico dat hij/zij een verkeersongeluk veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze wettelijke plicht staat in de wet: de Wet Aansprsakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Deze wet beoogt financiële bescherming te bieden voor iedereen die schade lijdt door toedoen van motorrijtuigen. Één van de regelingen in deze wet waaruit blijkt dat dat ook gebeurt, is de verzekeringsplicht. Op het niet verzekeren van uw snorfiets staat een hoge boete. Mocht het voorkomen dat u slachtoffer bent van een verkeersongeval en de tegenpartij blijkt niet verzekert te zijn dan kan je een beroep doen op het waarborgfonds. Het waarborgfonds is er speciaal voor dit soort gevallen.

direct snorfietsverzekeringen vergelijken